Medlem

Välkommen som medlem i Diabeteshanden!

Att stötta forskning för Diabetes Typ 1 och kampen för ett bättre liv för alla diabetiker har aldrig varit så enkelt som nu, eller så billigt för den delen. För endast 10 kronor per månad kan just du bidra till att försöka hitta en lösning av gåtan som gäckar forskare världen över. Diabetes Typ 1 ska inte gå till historien som en irreparabel sjukdom! Så vill du läsa fler reportage som de som redan publiceras hälsar vi dig varmt välkommen som medlem hos Diabeteshanden!

Medlemsavgiften för Diabeteshanden är 120 kronor per år och 100 kronor av dem går oavkortat till välgörande ändamål. Just nu samarbetar Diabeteshanden med Barndiabetesfonden och dess arbete för en förbättrad tillvaro och situation för alla diabetiker. Se mer information om Barndiabetesfondens verksamhet: här.

Swisha 120 kronor till 123 449 2286 och se till att den kroniska kampen för att utrota Diabetes en gång för alla utrotas! Skriv ”Medlem 20XX” samt ditt namn (viktigt) och mailadress i meddelandefältet.

Naturligtvis kan både privatpersoner och företag välja att skänka en gåva. Använd Swishnumret 123 449 2286 och ange ”Gåva” och namn i meddelandefältet.

Tack för att just du vill göra skillnad.

 

© Diabeteshanden 2017