God fortsättning!

Hej!

Hoppas ni alla haft avkopplande jul- och nyårshelger med mycket kulinarisk mat och härligt sällskap i form av släkt och vänner.

Tack för 2017, ett år då föreningen såg dagens skimrande ljus och tog sina första steg. Benen må ha varit lite svajiga och långsamt gående, men magen har fyllts på med energi och säkerställer att det sådda fröet växer med full kraft. Hjärtat är i allra högsta grad med och lungornas kapacitet kommer redan i år vara större. Dessutom är bukspottskörteln intakt och levererar insulin till föreningen så att den fungerar som den ska. Vi hoppas att 2018 kommer bjuda er på mycket nöje, bland annat i form av informativ och rogivande läsning på vår hemsida www.diabeteshanden.se. Ni missade väl förresten inte vår artikelserie om Katarina och hennes familj? Om inte så hittar ni del 1 HÄR..

Året är nytt och vi hoppas ni tycker om sättet vi sprider kunskap om Diabetes på. Ni är naturligtvis även varmt välkomna som medlemmar i föreningen. För endast 10 kronor per månad ger du diabetiker hopp om att hitta en lösning på sjukdomen som var dag blir en objuden och snyltande gäst i två barnfamiljer i Sverige. 100 av de 120 kronorna går oavkortat till Barndiabetesfonden. Genom att bli medlem i vår förening stöttar ni inte bara Barndiabetesfonden, ni stöttar också våra försök att med varm hand lyfta diabetikernas vardagliga situationer på ett begripligt och lättläst vis. Medlem blir ni HÄR. . Vi tar självfallet även emot gåvor som självfallet tillfaller Barndiabetesfonden per omgående.

På tal om barn så är det de och deras familjer som vi brinner mest för. Ni kommer märka av det under året som kommer!

Har ni tips eller, idéer eller andra synpunkter är ni alltid välkomna att höra av er. Klicka HÄR för att skicka oss ett mail.

Med hopp om ett härligt år tackar vi på förhand för ert stöd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *